CINE ȚINE CU RAPID, S-AIBĂ PAȘTE FERICIT!

mai 4, 2024

O zi ne mai desparte de meciul de la Cluj-Napoca, contra CFR-ului, însă această deplasare va fi una diferită față de cele obișnuite.

În primul rând, ne va lipsi galeria, cea care a decis să nu urmeze echipa pentru prima dată în acest sezon.

Fără energia oferită de cea mai frumoasă galerie din țară, ne va fi mult mai greu, dar înțelegem dezamăgirea celor care până acum ne-au susținut necondiționat.

Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, cât de curând, și să fim din nou, împreună, o forță, așa cum până nu demult am fost. Pentru că Rapid fără galerie este incomplet.

De asemenea, înțelegem că gestul făcut de Paul Iacob a fost unul dintre motivele care a determinat galeria să ia această decizie. Paul regretă enorm ce a făcut, dar acest lucru nu înseamnă că nu va fi sancționat drastic de către club, iar dacă antrenorul principal va decide să îl introducă pe teren, jucătorul nostru va trebui să se revanșeze față de suporteri prin jocul prestat.

Altfel, chiar dacă meciul cu CFR Cluj, cea mai puternică echipă a ultimilor ani, nu mai are o miză foarte mare pentru noi în clasament, ne dorim enorm să ne întoarcem cu cele trei puncte, pentru a încheia seria negativă din Play-Off și pentru a le aduce suporterilor noștri o mică bucurie cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Chiar dacă este o deplasare lungă, într-o zi sfântă, acționarii clubului vor merge la Cluj-Napoca și vor fi alături de echipă, la fel ca și toți angajații Rapidului, în speranța de a le oferi băieților un sprijin moral.

Din păcate, aceste sărbători nu sunt cum am sperat, dar vom face tot posibilul ca în noul sezon Rapid să fie așa cum toți ne dorim, să lupte pentru cele două trofee puse în joc, Superliga și Cupa României, și să le și câștige!

Vă urăm sărbători liniștite, alături de cei dragi! Cine ține cu Rapid, s-aibă Paște fericit!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top