CLARIFICĂRI PRIVIND CENTRUL DE PERFORMANȚĂ

ianuarie 16, 2024

Înființarea unei entități separate pentru sportul de masă a fost un obiectiv al clubului încă de la promovarea în Liga 3, din vara anului 2018.

Odată cu înființarea societății pe acțiuni și intrarea în acționariat a domnului Victor Angelescu, acest obiectiv s-a materializat prin preluarea activității clubului Regal Sport, club ce avea deja peste 6 ani de activitate la nivel de fotbal juvenil, o bază sportivă și rezultate importante pentru perioada sa de activitate.

Dată fiind atenția acordată de mass-media în ultima perioadă situației prezente a acestei entități, dorim să oferim o serie de clarificări:

Preluarea activității, din toamna anului 2018, a avut în vedere toate activele și pasive ale acelui club, prezente și viitoare.

Din anul 2020 și până în prezent, cea mai mare parte a activității fotbalistice a acestei entități a migrat către clubul profesionist și către Școala de Fotbal Rapid, reflectând schimbările din organizarea internă și structura regulamentelor sportive în materie.

Însă Centrul de Performanță a rămas o entitate parte a grupului juridic din jurul clubului profesionist, fiind auditat anual în procesul de licențiere și fair-play financiar și nu există niciun impediment pentru care acesta să nu își primească drepturile financiare aferente activității fotbalistice din trecut.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top