COMUNICAT FC RAPID

iunie 20, 2023

Constatăm că, de o bună perioadă de timp, foști angajați sau colaboratori, la un anumit moment, ai Clubului nostru își varsă frustrările asupra Rapidului în mod nejustificat.

Absolut orice realizare pe plan sportiv, administrativ sau la nivel de patronat, declanșează o avalanșă de acuze duse către jigniri la adresa celor care încearcă să construiască un Rapid cu baze solide și bine organizat și care an de an traversează o curbă ascendentă.

Surprinzător, aceste acuze interminabile și judecăți lipsite de orice logică și fundament, nu vin din partea rivalilor dintotdeauna, ci chiar dinspre cei care se pretind “rapidiști de-o viață” și ai căror predecesori au avut realizări ce vor rămâne întipărite pentru totdeauna în istoria vișinie.

La fel de surprinzător, toate aceste acuzații și jigniri nefundamentate vin într-un context în care transparența la Rapid este literă de lege și orice activitate și acțiune de ordin financiar, și nu numai, poate fi oricând verificată de către oricare suporter, reprezentant mass-media, simplu curios etc.

Indiferent de numele, statutul, notorietatea sau trecutul celui care va denigra aruncând cu noroi în brandul Rapid, respectivul va trebui să își asume și consecințele morale sau cu iz penal.

Astfel, Clubul Rapid își rezervă dreptul de a lua orice măsuri legale va considera de cuviință în astfel de situații.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top