CONCORDIA – RAPID 1-1, ÎN ULTIMUL „AMICAL”

februarie 15, 2020

Rapid a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o remiză pe stadionul secund din Chiajna, 1-1, contra Concordiei.

Cum cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, ambele partide finalizate cu același scor, 3-1, pentru giuleșteni, Concordia și Rapid au făcut ultimele pregătiri pentru startul oficial al anului.

Jocul a fost echilibrat, însă ocaziile nu au fost numeroase.

În minutul 20, Alami a pătruns în careu, a fost faultat de către un apărător al gazdelor, iar golgheterul Cătălin Hlistei a executat lovitura de pedeapsă „cu sete”, deschizând scorul.

La nouă minute de la reluare, gazdele au egalat tot în urma unui penalty, atunci când atacantul bulgar Hristo a înscris de la punctul cu var, stabilind scorul final, 1-1.

Daniel Pancu a rulat toți jucătorii avuți la dispoziție, inclusiv pe portarul Mihai Popa, cel care a semnat ieri cu Rapid.

RAPID
Tătaru (46′ M. Popa) – Voicu (81′ Băjan), Manole (74′ Stănici), Iacob, Goge (74′ Copaci) – Jorza (77′ Drăghiceanu), Lazăr (81′ Pănoiu) – Sefer (81′ Dulca), Alami (59′ Djuric), Hlistei (81′ Crețu) – V. Alexandru (59′ Labeau).

De la Rapid au lipsit Cârstocea, Piriz, Mallo, Bonnin și Ignat, toți accidentați, dar și Finica, convocat la naționala U18 a Moldovei.

Peste zece zile, pe 25 februarie, Rapid va primi vizita echipei din Turnu Măgurele, Turris, pe stadionul din Voluntari, în etapa a XXII-a a ligii secunde, de la ora 19:00.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top