CONFERINȚĂ DE PRESĂ | RAPID – CHIAJNA

august 9, 2019

Daniel Pancu, antrenorul principal al Rapidului, și portarul Virgil Drăghia, împreună cu Lucian Ionescu, ofițerul de presă, au participat la conferința de presă premergătoare partidei Rapid – Concordia Chiajna.

„Sper să nu mai avem trac mâine, pentru că jocul nostru a suferit în prima etapă.

Publicul giuleștean vine la stadion să vadă un fotbal plăcut, pe lângă atitudinea, determinarea, spiritul ofensiv și elanul caracteristic Rapidului. Sunt lucruri la care am suferit, am jucat la rezultat, am făcut niște greșeli individuale, pe final puteam să câștigăm, dar puteam să și pierdem. Un meci care a trecut, e istorie. Felicitări celor de la Farul, au fost foarte bine organizați.

De mâine, trebuie să revenim la stilul nostru ofensiv, pentru că nu putem să jucăm pe un stadion plin, acasă, și să nu avem decât o singură ocazie foarte clară.

Avem jucători foarte buni, dar mai au nevoie de timp pentru a se integra.

E un campionat foarte echilibrat, fiecare poate bate pe oricine, iar avantajul terenului propriu, la Rapid, poate avea efect de bumerang, pentru că adversarii se motivează extra când văd această atmosferă incredibilă din tribune”, a spus Daniel Pancu

„Sper să ieșim mâine învingători, să avem încredere în noi, valoare avem și să o arătăm pe teren. Suntem bine pregătiți și sper să câștigăm.

Ne-am dat seama că trebuie să fim mai concentrați și să aducem puncte. Suntem la Rapid și trebuie să jucăm fiecare meci la victorie”, a declarat Virgil Drăghia.

Sâmbătă, 10 august, de la ora 15:30, în Regie, Rapid întâlnește Concordia Chiajna, în etapa a II-a a ligii secunde.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top