CONSTANTIN SCHUMACHER A FOST ÎNLOCUIT DE DANIEL PANCU

octombrie 1, 2018

FC Rapid București îi mulțumește antrenorului Constantin Schumacher pentru întreaga sa participare și contribuție avută la construirea și ascensiunea proiectului de readucere în prim plan fotbalistic al brandului Rapid. Totala sa implicare în viața echipei a dus la o promovare așteptată de către toți suporterii, de fapt un prim pas în lungul drum către Liga I.

Din păcate, exprimarea echipei din prima parte a sezonului nu a fost una consistentă în disputele cu adversari de multe ori inferiori valoric și în contrast cu condițiile de pregătire oferite pentru atingerea performanțelor așteptate de toată suflarea rapidistă. Suntem în asentimentul multor suporteri și la fel ca aceștia dorim să ne întoarcem la ADN-ul istoric al Rapidului cu un joc spectaculos care să readucă oamenii pe stadion, chiar dacă uneori ne vom vedea obligați să îl cităm pe marele Nichi Dumitriu: „mai bine o bară frumoasă, decât un gol urât!”. Am pornit un proiect în care lucrurile au fost setate de la bun început într-o direcție care să ne ducă în Liga I, dar pregătiți și cu o filosofie clară. Victoriile trebuie să devină o consecință a unei munci bine făcute, pentru că procesul în sine devine mai important decât un succes de moment. 


De aceea a sosit momentul unei schimbări menite să ne continue drumul către promovare, însă cu un plan bine structurat de la care nu vom abdica. 

Constantin Schumacher și-a demonstrat în timp propria valoare și atașamentul față de suporterii rapidiști și avem convingerea că va rămâne un personaj îndrăgit de public și apropiat de culoarea vișinie, un antrenor care a scris o pagină frumoasă în istoria clubului nostru.

Mult succes în carieră, Schumi!

FC Rapid București va organiza o conferință de presă marți, ora 12.00, în care va fi prezentat noul tehnician al echipei, Daniel Pancu. Acesta va fi ajutat din postura de antrenor secund de fostul jucător Nicolae Grigore.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top