COSTACHE: VOM AVEA O SĂPTĂMÂNĂ GREA, DAR MERGEM ÎNAINTE

iulie 29, 2023

Valentin Costache a intrat în minutul 63 al partidei cu FC Botoșani, reușind să ofere un „assist” la golul de 2-2. La finalul meciului, „Costa” a venit la microfonul Rapid TV.

Cum a fost partida?

Un meci greu. Au avut un joc foarte bun pe contraatac. Am reușit să scoatem un egal, dar zic că meritam mai mult. Ei au tras de timp, dar și arbitrul cred că putea face mai mult în seara aceasta, după părerea mea. Mergem înainte. Suntem foarte supărați și dezamăgiți de această partidă.

Unde crezi că a fost cheia acestui meci? Ne-am crezut câștigători prea devreme?

Noi am încercat, am produs un fotbal frumos, dar când nu ești puțin atent, te costă. N-am mai ținut ritmul sus. Au avut și noroc la al doilea gol cu acea deviere.

Pe adversari cum i-ai simțit în teren?

Nu vreau să vorbesc despre ei, vreau sa vorbesc doar despre noi. Am făcut o a doua repriză buna, am făcut pressing ultimele 30 de minute.

Ai dat o pasă de gol, cum te simți acum?

Mă simt foarte bine. Am vorbit și cu Mister, îmi dă încredere foarte multă și după cum s-a văzut și astăzi, toți cei care am intrat, am ajutat echipa. Eu am dat o pasă de gol și etapa următoare sperăm să câștigăm. Vom avea o săptămână foarte grea, ne pregătim și așteptăm meciul cu Voluntari.

Ne așteaptă o deplasare la Voluntari și apoi două meciuri pe teren propriu. Cum vezi perioada următoare?

Un program bun pentru noi, avantajos, dar ar trebui să jucăm la fiecare meci așa cum am jucat cu Universitatea Cluj, să facem pressing foarte sus și așa vom câștiga.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top