CRISTANO BERGODI, DESPRE RAPID – „U” CLUJ

noiembrie 26, 2023

Cristiano Bergodi a vorbit, în cadrul conferinței de presă, despre meciul ce va închide etapa #17 a SuperLigii României, contra Universității Cluj.

„Mâine îi întâlnim pe cei de la U Cluj, sunt o echipă foarte bună, cu jucători experimentată, cu un antrenor foarte bun pe care îl cunosc foarte bine. Mi s-a spus că acesta este cel mai vechi derby din acest moment al echipelor din Superligă, primul meci jucându-se acum 90 de ani, așa că sunt pregătit pentru mâine. Va fi, cu siguranță, un meci foarte dificil cu o echipă care, în afara meciului cu Voluntari, nu au mai pierdut niciun meci din septembrie. Dacă mâine nu vom fi atenți și concentrați putem avea o surpriză neplăcută, însă am observat că echipa s-a antrenat foarte bine în această pauză, vom vedea pe teren ce se va întâmpla.

Pentru noi este un vis să ajungem până departe, cu cât mai multe meciuri fără înfrângere și mai ales cu cât mai multe victorii. Pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului trebuie neapărat să câștigi, nu poți ajunge foarte departe doar cu rezultate de egalitate. Această este doar o statistică, dincolo de faptul că nu am mai pierdut niciun meci de treisprezece etape, echipa a căpătat încredere, am îmbunătățit anumite aspecte, din toate punctele de vedere se observă o îmbunătățire a echipei.

Se vede schimbarea antrenorului în jocul echipei, sunt o echipă periculoasă datorită faptului că că Ioan Ovidiu Sabău, un antrenor foarte bun, care știe cum să așeze echipa în teren, cum să pună piedică adversarilor. Au făcut meciuri foarte bune, cu echipe din fruntea clasamentului, s-a schimbat mult jocul echipei și au devenit o echipă greu de bătut”, a declarat antrenorul ce a ajuns la 13 meciuri consecutive fără înfrângere la Rapid.

Antrenorul italian le-a răspuns în această săptămână și suporterilor giuleșteni, în cadrul rubricii Q&A!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top