CRISTEA: VICTORIA AR FI CADOUL PERFECT

decembrie 19, 2023

Iulian Cristea, fundașul Rapidului, a prefațat ultimul meci al anului 2023, cel cu Farul Constanța, de mâine, de la Ovidiu.

„Ne dorim ca în meciul de mâine să obținem victoria, ar fi cadoul perfect pentru acest Crăciun. Vrem să plecăm acasă cu cele trei puncte și să avem sărbători fericite.

Avem șanse să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, însă avem șansa noastră. Suntem un grup unit și, prin forța grupului, sperăm să reușim să câștigăm.

Consider că la meciul cu Petrolul am dovedit faptul că încă mai avem putere, nicidecum că am fi la finalul puterilor, am alergat 80 de minute în 10 oameni și am reușit să obținem un punct care este mulțumitor, raportându-ne la cum a decurs meciul.

Am avut o serie de rezultate care nu au fost mulțumitoare pentru noi, însă în fiecare joc sunt anumite momente cheie care determină soarta meciului și parcursul echipei în campionat. Consider că putem recupera punctele pierdute în această perioadă, depindem doar de noi si de evoluțiile noastre din teren”, a spus Cristea.

  • Iulian Cristea a fost intergralist în ultimul meci, Petrolul – Rapid (0-0)
  • 7 meciuri a jucat pentru Rapid, înscriind un gol, în Cupa României, cu FC Botoșani 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top