CRISTI SĂPUNARU A PREFAȚAT MECIUL CU FCSB

noiembrie 5, 2022

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului a prefațat partida cu FCSB, de duminică seara, în cadrul conferinței de presă de la stadionul Giulești.

„Un meci important, de trei puncte, din care sperăm să ieșim câștigători. Este un derby și trebuie să-l tratăm ca atare. În derby-uri nu prea există favorite, în general.

Nu contează clasamentul într-un derby. Noi ne-am făcut treaba, am câștigat mai multe meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul, accederea în Play-Off. La finalul meciului vom vedea cine va câștiga.

Nu mă interesează să dau gol, ci ca Rapid București să câștige. 

Ei au o echipă valoroasă, nu contează ce au făcut în Europa. Campionatul este diferit de cupele europene, iar pe noi ne interesează doar să ne bucurăm după meci.

Sper să nu apară incidente, să fie un derby frumos, cu spectacol. Fiecare galerie să-și susțină echipa favorită. Dacă vor fi mulți rapidiști la tribuna a II-a nu văd de ce să fie incidente. Este poliție, jandarmerie, stewarzi…”

În meciul tur, Rapid a învins cu 2-0, primul gol fiind reușit chiar de Săpunaru. Căpitanul nostru a marcat în ultimele două runde, cu Farul și CFR Cluj.

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top