CRISTI SĂPUNARU, PÂNĂ ÎN 2024 LA RAPID

mai 5, 2023

Căpitanul Rapidului, unul dintre cei mai iubiți rapidiști din istoria clubului, și-a prelungit contractul pe încă un sezon, urmând a juca pentru clubul nostru cel puțin până în vara anului 2024.

În vârstă de 39 de ani, Cristian Săpunaru este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul Rapidului, 164, reușind să înscrie 14 goluri.

„Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, și mai ales în fața celor mai frumoși suporteri din România. Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a declarat căpitanul nostru.

Crescut în galerie, „Săpun” a venit la Rapid de la FC Național în 2006 și a debutat într-o partidă cu Sliema Wanderers, din preliminariile Cupei UEFA, câștigată cu 5-0.

După două sezoane în Giulești, fundașul nostru a fost transferat de puternica echipă FC Porto, acolo unde a câștigat Europa League, de trei ori titlul de campion al Portugaliei, două Cupe și patru Supercupe ale Portugaliei.

A urmat transferul în Spania, unde a evoluat în LaLiga pentru Elche și Real Zaragoza, apoi s-a întors în țară, unde a jucat o finală de Cupa României cu Astra Giurgiu, după un sezon la Pandurii Târgu Jiu.

După o aventură în Turcia, la Kayserispor și Denizlispor, Cristi a revenit la Rapid, în vara anului 2021.

  • 36 de meciuri a jucat pentru naționala României 
  • în acest sezon, a evoluat în 37 de meciuri, înscriind 3 goluri și oferind 2 pase de gol 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top