CRISTIANO BERGODI A PREFAȚAT MECIUL CU CFR CLUJ

februarie 8, 2024

Cristiano Bergodi a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă seara, în runda #25 a Superligii.

„Vine un prim meci foarte important din retur și din acest nou an. Întâlnim CFR Cluj, echipa cu care împărțim același număr de puncte. Ne dorm cu toții să facem un meci extraordinar de bun pentru a câștiga punct sau puncte.

Reprezintă un mic avantaj pentru CFR Cluj faptul că Adi Mutu este antrenor acolo pentru că îi cunoaște foarte bine pe băieții mei. Și ei îl cunosc foarte bine pe Adi. Vom vedea pe teren ce va fi și care va fi strategia.

De obicei, când un antrenor ajunge la o anumită echipă, e normal să vină cu ceva nou și să schimbe ceva. Rezultatele sunt bune pentru Adi Mutu. Campionatul e lung și vom vedea ce se va întâmpla pe parcursul acestuia.

Nu este un meci decisiv. E un meci important pentru că avem același număr de puncte. Mai sunt partide de jucat, așa că, eu nu cred că este deloc decisiv acest meci.

O remiză este un rezultat pozitiv în deplasare cu CFR Cluj, însă eu îmi doresc o victorie. Ne ducem acolo cu gândul de a câștiga acest meci. Jucătorii trebuie să aibă motivație și ambiție. Trebuie să câștigăm pentru a încerca să micșorăm distanța față de primul loc”, a concluzionat antrenorul italian al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top