CRISTIANO BERGODI A PREFAȚAT MECIUL CU FARUL CONSTANȚA

august 19, 2023

Cristiano Bergodi este în fața unui meci extrem de important, contra campioanei României, Farul Constanța. Antrenorul italian a prefațat jocul de duminică seara, în cadrul conferinței de presă.

„Mâine jucăm un meci foarte important. Întâlnim campioana României, care se află într-un moment bun, tocmai s-au calificat în Play-Off-ul Conference League. Trecem printr-o perioadă grea și sperăm că mâine să obținem un rezultat pozitiv și să o depășim. Nu ne va fi ușor, dar trebuie să traversăm acest moment foarte dificil.

Am discutat cu jucătorii după meciul împotriva celor de la Petrolul, am încerca să le ridic moralul prin vorbe și prin abordarea antrenamentelor. Este un moment dificil, dar în fotbal, ca și în viață, aceste momente pot fi depășite. În fotbal se schimbă totul de la o zi la alta, nu trebuie să fim îngrijorați. Trebuie să facem mai mult, probabil nu a fost suficient ceea ce am făcut până acum.

Cred că este un lucru bun pentru echipă faptul că întâlnim campioana României în acest moment dificil. Ne ambiționează să ne concentrăm mai tare decât am fi făcut-o dacă întâlneam o echipă mai slab cotată.

Nu iau în calcul un rezultat negativ. Am încercat să gestionăm presiunea care este asupra noastră în acest moment dificil. Nu m-am gândit niciodată la ce se poate întâmpla în cazul unui rezultat negativ. Aceste perioade dificile pot fi traversate. Sunt încrezător. Am încredere în ceea ce fac și în felul în care se pregătesc băieții.

Este important să intrăm concentrați în meci și cu „foame” de rezultat, cu ambiție și dorință. Dacă băieții dau dovadă de așa ceva, acceptăm orice rezultat, dar important este să demonstreze că își doresc să câștige”, a declarat Cristiano Bergodi.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top