CRISTIANO BERGODI @ CONFERINȚA DE PRESĂ

octombrie 5, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul care a dus Rapidul la șapte meciuri consecutive fără înfrângere, a vorbit despre partida de vineri, contra Politehnicii Iași.

„Meciul de mâine este unul foarte important pentru noi. Urmează o nouă pauză competițională după acest meci și este foarte important să câștigăm acest meci. Întâlnim o echipă bună, o echipă antrenată foarte bine. Cunosc stilul de joc al lui Leo Grozavu, am fost la Sepsi după perioada lui foarte bună de acolo și toată lumea a vorbit doar de bine despre el. Va fi un meci foarte greu. Sunt o echipă care aleargă, o echipă agresivă și au și tehnică, sunt o echipă bună.

Trebuie să fim foarte atenți, să fim determinanți și să avem agresivitate în joc, sunt o echipă care la început au avut probleme de adaptare la campionatul din Superligă, dar încet, încet se observă că au obținut rezultate bune și sunt pe un trend pozitiv. Nu-mi este teamă, dar atunci când joci cu acest gen de echipe trebuie să fii atent pentru că acestea pot produce surprize.

Nu este greu să-i țin concentrați pe jucători. Am un grup de jucători buni, inteligenți. Au înțeles și sunt conștienți că, pentru a ajunge și pentru a ne menține în vârful clasamentului, trebuie să obținem mereu rezultate pozitive.

Meciul de la Sibiu nu a fost unul ușor. Nu am arătat ca o echipă care a avut trei meciuri în șase zile. Am câștigat 7 puncte și eu consider că a fost o săptămână bună. Suntem, cu siguranță, pe un drum bun.

Este important să câștigăm aceste puncte înainte de pauza competițională. În această pauză putem pune la punct lucrurile, dar este foarte important să intrăm în această pauză cu o victorie.

Sunt o persoană optimistă și sunt încrezător atât în munca mea, cât și în lotul pe care îl am la dispoziție. Am un lot bun, competitiv. În acest moment avem unele probleme, dar lotul este competitiv și s-a văzut acest lucru la Botoșani, când am jucat un meci după trei zile și l-am câștigat. Suntem pe un drum bun și încet, încet, băieții capătă încredere în calitățile lor”, a declarat antrenorul italian al Rapidului.

VIDEO INTEGRAL

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top