CRISTIANO BERGODI, DESPRE HERMANNSTADT – RAPID

octombrie 1, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul nostru, a vorbit despre partida de la Sibiu, cu Hermanstadt, în cadrul conferinței de presă.

„Îmi place ce stil de joc are Măldărășanu. Îl cunosc. Nu știu dacă va fi un avantaj pentru că nu jucăm noi, antrenorii. Și ei ne-au analizat și au informații bune. Mi-a plăcut mult cum au jucat băieții în meciul din Cupă. E importantă rotația. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut. Sperăm că vom obține trei puncte.

Vreau să ne focusăm pe ce avem de făcut. Am lucrat bine. Acum sperăm că putem obține maxim. Am un lot foarte valoros și unit. Asta mă bucură. Ar fi super dacă am reuși să câștigăm. Echipele sunt grele în SuperLigă. Dar, după cum s-au comportat, sunt șanse. A fost o surpriză plăcută la Botoșani.

Eu cred că putem juca și mai bine. Facem câteva greșeli, dar asta e chestie de antrenamente. Nu e ușor să ajungi sus. E important să fim umili și modești. Dacă suntem aroganți și credem că am câștigat meciul dinainte, fotbalul te pedepsește”,  a spus antrenorul italian.

 

VIDEO INTEGRAL

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top