CRISTIANO BERGODI, DUPĂ EGALUL CU FC BOTOȘANI

iulie 29, 2023

Cristiano Bergodi rămâne neînvins în acest sezon pe banca Rapidului, după 2-2 cu FC Botoșani, iar la finalul partidei de pe Giulești a vorbit despre meci.

„Am pierdut două puncte. De ce m-am temut, s-a întâmplat. Aspectul mental… Noi am dat golul, trebuia să intrăm mai agresivi în repriza a doua. Parcă eram mulțumiți. Trebuia să dăm și al doilea gol. Apoi au venit două greșeli, două goluri.

Bine că nu am pierdut. Am făcut pressing acolo sus, am avut o ocazie mare prin Ioniță. Am remizat, din păcate, asta este, dar nu sunt supărat. E un pic trist. Trebuie să lucrăm mult la aspectul mental, avem o echipă cu jucători buni, de calitate. 

Când dai un gol, trebuie să-l dai pe al doilea, să-l dai pe al treilea. Dacă te retragi, ei intră cu entuziasm, recuperează două mingi și dau două goluri. Mai e de lucrat. 

Eu sunt antrenorul și încerc să implementez o mentalitate de învingător, să nu ne mulțumim cu puțin. Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin.

Ne-au prins pe două contraatacuri, pe mingi pierdute, și asta este. Se poate întâmpla, trebuie să lucrăm din punct de vedere mental. Când intri în stare de automulțumire, e greu, pentru că fotbalul te pedepsește mereu. Nu există să ții de rezultat la 1-0, pentru că fotbalul te pedepsește mereu. Mereu te pedepsește.

Cine a intrat de pe bancă, a intrat bine, am dat gol, am avut ocazii importante, dar am pierdut două puncte. 

E normal că am nevoie de timp, sunt de 15 zile aici. Trebuie să lucrăm mult din punct de vedere mental, băieții au nevoie de un declic, să jucăm întotdeauna pentru a câștiga, nu să ne mulțumim la 1-0″, a declarat antrenorul italian.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top