CRISTIANO BERGODI, DUPĂ MECIUL CU PETROLUL

august 14, 2023

Rapid a pierdut cel de-al doilea joc consecutiv în acest sezon, 0-2 în Primvs Derby, iar la finalul partidei a vorbit despre meciul din Giulești.

”Se pare că băieții simt această presiune, i-am văzut pe jucători că au făcut greșeli individuale și nu au mintea limpede în careu. S-a văzut în repriza a doua. Nu am făcut un meci reușit, dar am avut ocazii, cu Marko.

Sunt surprins de rezultate. Nu e că am schimbat jucătorii, că toți se antrenează la fel. Eu cred că presiunea asta… E un stadion greu pentru unii jucători. N-am jucat bine.

Am rămas surprins, credeam că vom face un meci bun, pentru că băieții s-au antrenat bine, dar probabil că presiunea ne-a apăsat. 

Trebuie să vorbesc cu băieții, să le dau moral. E o nouă înfrângere, nu este ușor de gestionat. Sunt momente dificile, dar ele vin mereu. Trebuie să le dau încredere băieților. Sunt probleme în acest moment.

Îmi pare rău pentru băieți, că i-am văzut distruși din punct de vedere moral. Eu credeam că lucrurile vor fi mai bune, credeam că va fi mai bine, dar sunt convins că putem ieși din această criză”, a declarat antrenorul Rapidului, la finalul partidei din Giulești.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top