CRISTIANO BERGODI: ESTE UN MECI IMPORTANT PENTRU NOI

septembrie 15, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit despre meciul cu Oțelul Galați, în cadrul conferinței de presă desfășurare la stadionul Giulești.

„Duminică avem un meci foarte important. Este un meci dificil, mai ales că se reia campionatul și toate echipele au semne de întrebare. O pauză poate fi benefică sau poate fi negativă. Este un meci dificil, având în vedere că întâlnim o echipă cu un antrenor bun. Sunt o echipă agresivă, care face pressing, au intensitate în joc și au jucători buni.

Vom vedea după meciul de la Galați dacă această pauză a fost sau nu benefică. Noi ne-am antrenat bine în această pauză, a fost o perioadă bună cu antrenamente și un meci amical. Băieții s-au antrenat foarte bine și au dat dovadă de disponibilitate maximă.

Este un meci important pentru noi. Cu siguranță, cei de la Oțelul vor avea ambiție și vor dori să-și demonstreze forța în acest meci.

Am un lot bun, un lot complet. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am și îmi doresc să ne luptăm la primele trei locuri din clasament. S-a creat un spirit de grup important. Grupul crește în fiecare zi din toate punctele de vedere. Împreună vom face o treabă bună”, a spus antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top