CRISTIANO BERGODI, ÎNAINTE DE DERBY-UL RAPID – DINAMO

august 31, 2023

Antrenorul Rapidului, cel care a debutat pe banca giuleștenilor într-o partidă cu Dinamo, în 2007, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre meciul de mâine.

„Meciul de mâine este unul foarte important pentru noi. Este un derby împotriva celor de la Dinamo. Având în vedere rivalitatea dintre cluburi suporterii vor să vadă echipa luptând pe teren. Va fi un meci dificil, fiind un derby este normal că nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat.

Faptul că am câștigat ultimele două meciuri ne motivează să dăm continuitate rezultatelor pozitive. Nu este presiune suplimentară pe noi legată de acest meci. Băieții sunt conștienți de importanță acestui meci, știu că este un derby foarte important. Jucăm acasă, stadionul va fi plin și vom avea în spate un public extraordinar. Sper că băieții vor fi atenți și determinați și vor avea ambiția de a câștiga. Va fi un meci dificil.

Știu stilul de joc al celor de la Dinamo, îl cunosc foarte bine și pe Ovidiu Burcă. Practică un joc riscant, îmi place cum joacă. Va fi un meci frumos, așa cum a fost și cel de la Craiova. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci”, a declarat Cristano Bergodi.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top