CRISTIANO BERGODI: „NICIO ECHIPĂ NU E DEJA CAMPIOANĂ”

februarie 15, 2024

Antrenorul Rapidului Cristiano Bergodi a vorbit în cadrul conferinței de presă despre meciul cu Hermannstadt, din etapa #26 a SuperLigii!

„Meciul de mâine este unul foarte important, Hermannstadt este o echipă bună, antrenată foarte bine de un fost elev de-ai mei, în 2007. Ne va fi greu, este un meci dificil, așa cum sunt meciurile din Superligă. Este un meci pe care ne dorim să-l câștigăm și să continuăm seria rezultatelor pozitive pentru a urca sus în clasament.

Mai avem de lucrat multe aspecte. Primul aspect pe care trebuie să-l îmbunătățim este reprezentat de relațiile de joc, relații care s-au format deja, dar urmează a fi aprofundate, întrucât unii jucatori sunt de puțin timp în angrenajul echipei. Rezultatele sunt pe primul loc și cel mai important este să câștigăm meciurile, iar pe parcurs vom îmbunătăți și jocul.

Să jucăm cu terenul suspendat ar fi o problemă mare pentru noi. Avem meciuri foarte importante și sperăm ca suporterii să înțeleagă situația clubului. Nu putem să ne facem singuri rău. Ce facem, suntem masochiști?

Am un lot competitiv. Acum, cine joacă trebuie să dea totul pe teren pentru că, pe bancă, sunt jucători care vor și ei să demonstreze și să ajute echipa. Am un lot foarte bun, sunt mulțumit.

Trebuie să rămânem concentrați. Cunosc statisticile, știu că, în afară de Farul, am învins toate echipe care, acum, ocupă poziții de Play-Off și rămâne să mai disputam partidele din retur cu Universitatea Craiova și FCSB. Nu avem voie să fim relaxați la acest meci. Sunt o echipă bună, se luptă împotriva celorlalte echipe pentru locul 6 din Play-Off.

Cred că nicio echipă nu este campioană deja. Am suficientă experiență atât ca jucător, cât și ca antrenor în România, încât să știu că într-un campionat se poate întâmpla orice, cu atât main mult în Play-Off când intensitatea va fi maximă. Distanța față de primul loc este încă mare, dar cred că se poate micșora”, a spus antrenorul giuleștean.

🎥 Cristiano Bergodi @ Conferința de Presă

🎥 Andrei Borza @ Conferința de Presă

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top