CRISTIANO BERGODI: NU NE IESE NIMIC

decembrie 10, 2023

Rapid a pierdut meciul cu FC Voluntari, ajungând la cinci meciuri consecutive fără victorie. La finalul partidei din Giulești, Cristiano Bergodi a vorbit despre situația de la Rapid.

”Nu ne iese nimic și suntem frustrați. Am făcut un meci cu puține ocazii. Este o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc.  

Este o mică criză, este normal că e o criză de rezultat și e o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Am controlat jocul și ați văzut ce goluri am luat. E o perioadă grea în care nu ne iese nimic. Este incredibil! Trebuie să ne antrenăm și să ieșim din această pasă proastă. Sunt probleme, dar nu sunt așa de mari. 

Am controlat jocul, am intrat în careu… Probabil că nici nu avem luciditatea în fața porții. După ce am luat gol ne-am pierdut încrederea. 

Au rămas două meciuri până la sfârșitul anului și vom încerca să le câștigăm, dar astăzi am ratat o șansă bună de a urca acolo sus. Important e să mergem înainte și să ne recăpătăm încrederea”, a declarat antrenor italian la finalul jocului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top