CS AFUMAȚI – RAPID, ÎN CUPA ROMÂNIEI

septembrie 16, 2022

Rapid va debuta în actualul sezon al Cupei României cu o deplasare la CS Afumați, în play-off-ul competiției.

Câștigătoarea acestei întâlniri, ce se va disputa pe 28 sau 29 septembrie, se va califica în grupele Cupei României, noua ediție a competiției urmând a avea un nou format.

CS Afumați face parte din seria a III-a din Liga 3, având două victorii și o înfrângere după primele trei etape. Ilfovenii sunt pe poziția a doua, la un punct în urma Dunării Călărași.

Rapid și CS Afumați s-au întâlnit de două ori în istorie, ambele partide disputându-se în sezonul 2018/2019, în cel de-al treilea eșalon.

Cele două jocuri s-au încheiat la egalitate, 0-0, în Giulești, și 1-1, la Afumați.

RAPID – CS AFUMAȚI 0-0
* Drăghia – I. Voicu, Al. Iacob, D. Bratu, Demici – Goge, Cârstocea (72 Ad. Mitea), Jorza (40 M. Babaua) – M. Manole (53 Jurj), Matulevicius (44 Robinho), Vlada. Antrenor: Daniel Pancu

CS AFUMAȚI – RAPID 1-1
* Drăghia – I. Voicu, B. Manole, Al. Iacob, Demici – Drăghiceanu (62 Sefer), Cârstocea, Jorza – Goge (46 Hlistei), Matulevicius (46 Robinho), Vlada (90 Pănoiu). Antrenor: Daniel Pancu.

* au marcat: R. Avram (10) / G. Vârtej (69 autogol)

Clubul din Afumați a fost fondat în 1996, a jucat în Liga 4 până în 2011, când a obținut un loc în Liga 3.

În 2015/2016, ilfovenii au promovat în liga secundă, unde au terminat, în primul sezon, pe locul 8, iar în al doilea pe 5, însă au fost retrogradați din cauza problemelor financiare.

În sezonul trecut, CS Afumați a câștigat seria a III-a din Liga 3, însă a ratat promovarea în cea de-a doua divizie, pierzând ambele manșă a barajului cu CS Tunari (2-3, 0-2).

În lotul ilfovean sunt câteva nume cunoscute, ca Alexandru Ciucur, fost jucător în prima ligă, sau Răzvan Avram, dar și doi jucători ce au îmbrăcat în trecut tricoul alb-vișiniu, ca Matei Babaua sau Alexandru Mișa.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top