CS FĂUREI – RAPID 1-3

septembrie 30, 2018

După eliminarea din Cupa României, Rapid avea un meci extrem de important la Făurei, pe un teren greu, în care trebuia să șteargă impresia lăsată în partida cu Turnu Măgurele.

Cu aproximativ 500 de rapidiști frenetici în spate, veniți de la București cu autocarele și cu mașinile personale, Rapid a avut un start mai greoi, până s-a obișnuit cu un gazon foarte prost, denivelat, însă a avut o șansă bună de a deschide scorul în prima repriză, dar Lucian Goge a lovit doar bara, iar la pauză s-a intrat fără gol.

De la cabine a ieșit un alt Rapid, semn că indicațiile lui Constantin Schumacher au avut succes, iar Marian Vlada a deschis scorul în minutul 51, cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Cârstocea.

Peste doar câteva minute, juniorul Adi Nițu, în premieră titularizat, a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de același Vlada, golgheterul nostru ajungând astfel la 11 goluri marcate în acest sezon.

Gazdele au avut o tresărire de orgoliu și au redus din diferență, chiar dacă au rămas în inferioritate numerică, după un fault dur asupra lui Grigore.

în minutul 77, Matulevicius, intrat după pauză, a primit o pasă de la Adi Nițu, surpriza plăcută a lui Schumi, și a adus risipit emoțiile, cu un șut din interiorul careului, stabilind rezultatul final, 3-1, scor ce duce Rapidul la egalitate de puncte și de golaveraj cu Unirea Slobozia, în fruntea clasamentului.

Un lucru îmbucurător a fost revenirea pe teren a lui Alex Duriță, accidentat în urmă cu peste două luni, la amicalul de la Ploiești, cel care a jucat ultimele zece minute ale partidei, intrând în locul lui Cârstocea.

În prelungirile partidei, vedeta gazdelor Bănel Nicoliță, foarte nervos, a fost și el eliminat de pe teren, pentru două cartonașe galbene.

În etapa următoare, Rapid va da piept cu CS Medgidia, vineri, 5 octombrie, de la ora 19, în nocturna Giuleștiului.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top