CS MIOVENI – RAPID 0-0

februarie 18, 2023

Rapid s-a întors cu un singur punct din deplasarea de la Mioveni, partida din etapa a 26-a a Superligii terminându-se fără gol.

Adrian Mutu nu s-a putut baza pe Antonio Sefer, suspendat, Dragoș Grigore, accidentat, dar și fără francezii Jayson Papeau și Hervin Ongenda, cei care nu sunt 100% pregătiți fizic.

Partida a început cu o mare ocazie a Rapidului, șutul puternic al lui Răzvan Onea lovind stâlpul din stânga lui Greab.

Gazdele au replicat prin Antal, cel care a trimis cu capul peste poarta lui Moldovan, din poziție bună.

Emmers l-a „încercat” pe Greab, cu un șut din marginea careului, iar Alex Ioniță a avut șansa de a profita de o ieșire greșită a portarului lui Mioveni, însă a preferat o pasă în locul unui șut de la distanță.

Partea secundă a aparținut în totalitate Rapidului, gazdele nepunând în pericol poarta lui Horațiu Moldovan.

Intrat în locul lui Kart, accidentat, Costache a fost aproape să înscrie, însă mingea șutată din unghi a lovit un fundaș al gazdelor și a trecut prin fața porții.

A urmat un penalty clar neacordat, Ioniță fiind împins în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Același Ioniță a șutat spre poartă, mingea a fost deviată puțin pe lângă poartă, însă „centralul” Feșnic nu a acordat nici măcar corner.

Cu zece minute înainte de final, Pănoiu a trimis balonul din marginea careului, dar acesta a trecut milimetric pe lângă bara porții argeșenilor.

În minutul 82, fostul jucător al Rapidului, Nicolae Carnat, a făcut henț în careu, iar la semnalizarea „tușierului”, Feșnic a acordat penalty.

Marko Duganzic a executat și a marcat, dar arbitrul a cerut repetarea, considerând că mai mulți jucători au pătruns în careu în timpul execuției croatului.

Tot golgheterul Rapidului a executat, însă șutul acestuia a trecut peste poartă.

Partida de la Mioveni s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar Rapid urmează să primească vizita Chindiei, sâmbăta viitoare, pe Giulești.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais – Emmers (77′ Bamgboye), Al. Albu, Kait (39′ Costache) – Al. Ioniță, Dugandzic (89′ Luckassen), Pănoiu. Antrenor: Adrian Mutu.

MIOVENI

Greab – Sno (73′ Rădescu), Garutti, Scarlatache (cpt.), M. Pedroso – A. Panait (46′ Lepistu), Lixandru – Antal (46′ Carnat), Benchaib (87′ Mboumbouni), A. Diallo – B. Rusu (73′ Krasniqi). Antrenor: Nicolae Dică.

Reacțiile de după meci:

Rezumatul meciului Mioveni – Rapid

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top