CSIKSZEREDA – RAPID 1-0

octombrie 20, 2019

Rapid a suferit cea de-a treia înfrângere a sezonului, la Miercurea Ciuc, pe un stadion dificil, unde nimeni nu a reușit să învingă în acest sezon.

Aproximativ 200 de suporteri au însoțit echipa din București și din țară, însă cum gazdele nu le-au permis accesul tuturor în stadion, aceștia au preferat să încurajeze echipa împreună, din afara stadionului.

Jocul nu a fost unul foarte bun, cele două echipe anulând-se una pe cealaltă, iar ocaziile au fost extrem de puține.

Rapid a avut o singură șansă mare de gol, prin Hlistei, în startul partidei, în timp ce gazdele au avut o bară, după un șut de la distanță, în repriza secundă.

În minutul 79, într-un moment în care Rapid forța golul victoriei, gazdele au obținut un penalty, după un fault clar făcut de Rareș Lazăr.

Lovitura de pedeapsă a fost transformată de ungurul Adrian Majzik, iar în ciuda unui ușor forcing de final al Rapidului, rezultatul a rămas neschimbat.

Pentru Rapid urmează un meci istoric, contra Ripensiei Timișoara, o formație de mare tradiție.

RAPID

Drăghia – Bonnin, Manole, Mallo – Voicu, Lazăr, Cârstocea (65′ Labeau), Crețu (46′ Pănoiu) – Sefer, Roskopf, Hlistei (72′ Goge).

CSIKSZEREDA

Bordas – Palmeş, Csonka, Lalic, Majzik – Eder Gonzalez, Casiadi – Kalman (84′ S. Veres), Pinter (65′ M. Takacs), Erdei – Becze (76′ Bara)

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top