CSM SLATINA – RAPID 1-3

iulie 27, 2019

Cu o săptămână înainte de startul noului sezon al ligii secunde, Rapid s-a deplasat la Slatina, pentru a susține un joc amical împotriva CSM-ului, o formație cu ambiții mari pentru sezonul viitor din Liga 3.

Cu aproximativ 200 de suporteri inimoși, veniți din Capitală, dar și din împrejurimi, Rapid s-a văzut condusă încă din minutul 7, atunci când echipa condusă de Mihai Ianovschi a marcat prin Alex Capătă.

Rapid a revenit în stil de mare echipă și a întors rezultatul în numai trei minute, prin golurile marcate de Antonio Sefer, în minutele 11 și 13.

Meciul a fost frumos, cu ocazii de ambele părți, iar golul ce a consfințit rezultatul final, 3-1, a venit în minutul 85, atunci când puștiul de 16 ani Ștefan Pănoiu a marcat frumos, cu un șut bine plasat.

Cu această victorie, Rapid a ajuns la opt victorii din nouă meciuri, doar Hapoel Haifa reușind să smulgă o remiză băieților lui Daniel Pancu.

Rapid a jucat în formula: Drăghia (62′ Ciuculescu) – Voicu (cpt.) (79′ Oanea), Manole (68′ Iacob), Mallo, Finica – Jorza, Lazăr (79′ Pănoiu) – Sefer – Dulca (46′ Vlada), Drăghiceanu (64′ Roskopf), Hlistei (72′ Goge).

CSM a început cu Grecu – D. Popescu, Preda, Panait, Cotiga – Bodri, V. Gheorghe (cpt.) – Căpățână, D. Toma, Oprescu – Capătă.

Rapid va debuta în noul sezon al ligii secunde sâmbăta viitoare, pe 3 august, când va primi vizita Farului Constanța, de la ora 18:00, în Regie.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top