COPIII RAPIDULUI AU PARTICIPAT LA CURSURI DE DEZVOLTARE

aprilie 20, 2023

Clubul nostru își construiește viitorul cu mare atenție, pentru că ne dorim ca tinerii de la academia Rapidului să aibă parte de cele mai bune condiții.

Educația stă la baza performanței, iar Rapid încearcă să le ofere copiilor săi de la academie șansa unei dezvoltări corecte, atât pe teren, cât și în afara lui.

În acest sens, rapidiștii au participat la un curs de nutriție și prevenție medicală, desfășurat la stadionul Giulești.

Mădălin Constantin și George Timiș, de la ReHabit, alături de Daniel Sandu, head-scouting la Rapid, le-au vorbit tinerilor jucători de la grupele U14, U15, U16, U17 și U18 despre avantajele unei nutriții corecte, a hidratării, a somnului, dar și despre importanța acestora în prevenția problemelor medicale.

A fost un curs la care au participat activ și juniorii noștri, aceștia punând întrebări și luând notițe, semn că tinerii rapidiști conștientizează importanța unui stil de viață sănătos.

Cursurile vor continua în perioada următoare, când se va discuta despre comunicarea online, despre prezența jucătorilor noștri pe rețelele sociale, educația financiară, educație juridică sau despre activitați adiacente fotbalului.

Mai multe detalii despre activitatea juniorilor noștri, puteți găsi pe canalul de Facebook – FC Rapid 1923 Juniori.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top