CURS DE SCOUTING ORGANIZAT DE FC RAPID

martie 25, 2024

IPSO se întorc în România și suntem onorați să vă oferim Cursul de Scouting Level 4 (cel destinate preponderant primei echipe din cadrul unul club de fotbal), la Superbet Arena – Giulești (în sala de conferințe), pe 11 și 12 Mai, între orele 9:00 – 17:00.

FC Rapid l-a invitat pentru acest curs pe Colin Chambers, CEO-ul celor de la IPSO (International Professional Scouting Organisation), cel care va fi speaker în cele două zile.

Acest curs este recunoscut la nivel Mondial, iar pe parcursul celor două zile veți putea învăța rolul și procedurile unui scouter la nivelul primei echipe.

Vom încerca să înțelegem analiza specifică pe diferite posturi, dar și selectarea jucătorilor în funcție de sisteme și tactici. Vom vedea exact care este rolul și responsabilitatea unui scouter vizavi de prima echipă. Ne vom uita la statistici și la felul în care AI-ul poate ajuta un scouter.

Acest curs trebuie privit ca un prim pas pentru o cariera in domeniu, fiind o introducere in ce inseamna lumea scouting-ului si a multor aspecte specifice acestui domeniu.

Cei interesați pot să se înscrie la curs pe link-ul următor:
https://ipsofootball.com/course/level-4-2

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top