DAN ALEXA A PREFAȚAT JOCUL CU FC ARGEȘ

martie 21, 2020

Dan Alexa a susținut o conferință de presă specială, în direct din propria casă, de la Timișoara, în care a vorbit despre meciul de mâine, de FIFA 20 Pro Clubs, dintre Rapid și FC Argeș, însă a răspuns și suporerilor în legătură cu situația actuală a echipei.

„Mi se pare o idee foarte interesantă, pentru că rapidiștilor le este dor de Rapid, iar acest meci este un mod de a arăta că și Rapidului îi este dor de suporterii lui. Este o inițiativă pentru suporteri. Nu am jucat FIFA, dar jucătorii din echipă o fac, mai ales în cantonamente, sunt foarte prinși de acest fenomen și este un lucru foarte bun”, a spus noul director tehnic despre meciul de mâine, de la ora 12:00.

„Îmi doresc să începem cât mai repede, pentru că vreau să terminăm campionatul și să obținem promovarea. Am unul dintre cele mai bune loturi din liga 2, avem tineri foarte talentați, iar jucătorii cu experiență au valoare și sunt de mare caracter. C”hiar dacă ne mai lipsesc jucători pentru o poziție sau două, cred că avem un lot foarte bun, ce poate promova. Echipa este foarte bine pregătită fizic, însă problemele sunt la mental, pentru că rezultatele nu au fost cele dorite, în ultima vreme”, a completat Dan Alexa.

Fostul mijlocaș al Rapidului a vorbit și despre situația tinerilor din lot.

„Tătaru și Popa sunt doi portari foarte buni, însă Drăghia este unul dintre liderii echipei și ai vestiarului. Este un jucător în care îmi pun baza și voi alege în funcție de meci. Sefer este foarte talentat, Finica a jucat destul de puțin, mai este și Crețu… Am variante, dar totul depinde de joc.” 

„Sistemul îl fac în funcție de jucători. Am jucători ce pot să joace 4-2-3-1, dar și 4-3-3, însă am și jucători ce pot să joace 4-3-1-2, dacă își revine Labeau. Important este să antrenezi 2-3 sisteme de joc, iar când trebuie să schimb sistemul în timpul jocului, băieții trebuie să facă foarte bine”, a răspuns Dan Alexa la întrebarea legată de sistemul de joc preferat.

Conferința integrală o puteți urmări AICI. 

Duminică, de la ora 12:00, pe pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923, Rapid va întâlni FC Argeș într-un joc de FIFA 20 Pro Clubs, partidă la care puteți să asistați gratuit, însă, pentru a contribui la viitorul Centrului de Performanță Rapid, puteți achiziționa și bilete (de AICI), la prețul de 5 lei.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top