DAN ȘUCU, DESPRE SITUAȚIA DE LA RAPID

martie 14, 2024

Dan Șucu a participat la conferința de presă de astăzi, unde a vorbit despre situația actuală a clubului.

„Este, cu siguranță, o situație în afara lucrurilor cu care suntem obișnuiți zi de zi, dar, în fotbal, te obișnuiești cu multe lucruri. Avem informații suplimentare. Am văzut foarte puțin din toate datele care se află în conținutul dosarului, am văzut doar o parte din ceea ce avea legătură cu Daniel.

Dacă vorbim în ceea ce privește principiile, respectarea legii este esențială oriunde am fi, este obligatorie. Însă, aș face o diferență între violență și distrugere și niște torțe aprinse.

A fost la audieri împreună cu avocatul, a dat declarațiile pe care trebuia să le dea și, de aici mai departe, cercetarea este în desfășurare.

Din punctul nostru de vedere, avem obligația să respectăm toate legile României. Înțeleg că tot ce înseamnă partea aceasta ce ține de torțe și alte materiale pirotehnice, așa cum legea le reglementează, este în afara legii. Am văzut foarte multe stadioane, din toate colțurile lumii, unde aceste tipuri de produse sunt tolerate. Nu putem pune semnul egal între niște torțe aprinse într-o galerie și violență, bătaie pe stadion și distrugeri. Sunt lucruri foarte diferite.

Dacă aș fi în situația de a ști că în casa lui Daniel există un arsenal de arme și muniții, probabil că aș avea o problemă cu acest lucru, dar cred că nu este cazul de așa ceva. Pe baza a ce știm în momentul de față, nu riscă a fi suspendat. Până în acest moment, nu am văzut pe nimeni mai implicat în tot ceea ce înseamnă Rapid așa cum este Daniel.

Nu am de unde să știu dacă a existat o colaborare între club și suporteri privind materialele pirotehnice. Aștept să aflu mai multe date din tot ceea ce are legătură cu acest dosar. Cred că nu va dura foarte mult pentru că dânșii sunt destul de hotărâți pe ideea de a merge repede.

Mâine începe o nouă competiție. În ultimii 15 ani, Rapidul nu a participat, în mod serios, la o competiție de acest gen. Sunt astăzi aici pentru a vorbi cu jucătorii noștri la început de Play-Off. Ne dorim ca la Rapid să formăm un grup unit, ca băieții să fie din ce în ce mai sudați pentru a lupta împreună”, a declarat principalul acționar al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top