DAN ȘUCU: „DL MOLDOVAN ÎNTRUCHIPEAZĂ CE APRECIEZ EU CEL MAI MULT ÎN VIAȚĂ”

iunie 12, 2024

Dan Șucu a partipat la conferința de presă în care a fost prezentat Viorel Moldovan, noul președinte al clubului FC Rapid.

Despre Viorel Moldovan…

„Domnul Moldovan întruchipează, din punctul meu de vedere, exact ceea ce apreciez eu mai mult în viața: un om competent, luptător, ambițios, determinat, pasionat și, în același timp, integru, din punct de vedere moral. Este un om serios, care impune respect. Acestea sunt lucrurile pe care eu le apreciez și dânsul le întruchipează pe toate.”

Despre Centrul de Copii și Juniori…

„Criteriul de performanță al Centrului de Copii și Juniori este de a promova, în fiecare an, cel puțin un jucător către prima echipă. De când sunt la Rapid, ne-am gândit la a promova tinerii.

Îmi place foarte mult atitudinea pe care publicul rapidist o are față de jucătorii tineri care intră în teren. Sunt priviți într-un mod pozitiv.”

Despre obiectivul din sezonul viitor…

„Vrem ca întotdeauna la începutul unui campionat să ne dorim să-l câștigăm. Sezonul acesta vom relua obiectivul de anul trecut, participarea în cupele europene.”

Despre echipa națională…

„Ne-am propus ca la orice categorie de vârstă, într-o perioadă rezonabilă, la fiecare dintre categoriile de vârstă ale echipei naționale să fie cel puțin trei jucători de la Rapid. Acestea sunt criterii de performanță, sunt obiective pe care și le asumă cei care conduc departamentele responsabile.”

VEZI TOT CEEA CE A SPUS DAN ȘUCU LA CONFERINȚĂ

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top