DANIEL NICULAE, DESPRE INTERNATIONAL CUP

noiembrie 22, 2022

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a vorbit despre turneul internațional la care clubul nostru va participa pe 10 decembrie.

„În primul rând, vreau să mulțumim în numele clubului, să mulțumesc organizatorilor pentru acest eveniment și în numele tuturor suporterilor, pentru că nu ți se oferă prea des șansa de a vedea nume mari precum Borussia și Fiorentina, în același timp, la București.

Ne simțim onorați că facem parte din acest triunghiular. Sunt sigur că va fi o reușită totală.

Îmi pare rău că nu s-a putut organiza pe Giulești și, din păcate, nici meciul cu Petrolul pe care îl vom disputa în Campionat nu îl vom putea disputa pe propriul stadion. Știți foarte bine că sunt anumite lucrări de schimbare a gazonului, dar sunt ferm convins că lumea va veni.

Suporterii vor fi încântați să vadă atât Rapidul, cât și celelalte două echipe, din Germania și din Italia. Sunt foarte multe similitudini între cele trei cluburi.

Știți foarte bine apartenența suporterilor și atașamentul către fiecare club în parte.

Dacă aici avem „marele zid vișiniu”, la Dortmund avem „marele zid galben”, iar în partea cealaltă, Adi știe mult mai bine decât mine, avem „marele zid viola”.

Sunt ferm convins că va fi o atmosferă frumoasă, vor fi meciuri bune, teste importante atât pentru noi, cât și pentru celelalte două echipe și ne bucurăm că ne aflăm printre invitați.”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top