DANIEL NICULAE, DESPRE MARCĂ ȘI TRANSFERURI

ianuarie 19, 2023

Într-un interviu acordat pentru Rapid TV, Președintele Daniel Niculae a venit cu precizări legate atât de procesul privind dreptul de folosire a mărcii, cât și de posibilitatea efectuării de transferuri de jucători.

Despre marca Rapidului…

„Există acel proces legat de marcă și de dreptul de folosință a emblemei pe care o folosim noi în mod exclusiv în acest sezon și sperăm și în sezoanele viitoare. Termenul este în data de 25 ianuarie, atunci când instanța va decide cine câștigă și cine pierde acel proces. Noi sperăm bineînțeles să îl câștigăm și asta ar fi un lucru normal. Și dacă ar fi să pierdem acest proces mai există o cale de atac și cu siguranță o vom urma. Dacă nu vom câștiga procesul se va ajunge la pierderea dreptului de folosire în exclusivitate a emblemei. O vom putea folosi și noi, dar și alte entități. Însă sunt optimist că nu se va ajunge acolo”.

Despre transferuri…

“Suporterii noștri trebuie să aibă încredere în conducerea clubului, începând de la cei doi proprietari și terminând cu ultimul angajat sau ultimul jucător care pune piciorul pe Giulești. Trebuie să avem răbdare și liniște și după cum ați văzut rezultatele nu vor întârzia să apară. Legat de interdicția la transferuri, suma respectivă a fost plătită, s-a întâmplat la fel ca în vară. Noi ne respectăm mereu promisiunile pe care le facem suporterilor noștri. Acum așteptăm doar să finalizăm negocierile cu jucătorii pe care îi dorim”.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top