DANIEL NICULAE ÎI RĂSPUNDE LUI CRISTIAN BALAJ

februarie 6, 2023

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a răspuns omologului său de la CFR Cluj, fostul arbitru Cristian Balaj.

„De mai multă vreme am vrut să-i răspund domnului Balaj, după referirile sale repetate legate de Rapid, dar m-am abținut. Am vrut să cred că a fost vreo scăpare din partea dânsului, că de fapt nu se ia neapărat de Rapid.

Dar când am văzut că se simte nedreptățit până și de faptul că Rapid joacă pe un stadion nou, am rămas pur și simplu mască! Cum să fie dezavantajat CFR-ul că Rapid plătește chirie, deloc mică, la fiecare meci pe care îl desfășoară pe teren propriu? Mă mir că nu spune și că Giuleștiul e mereu plin pentru că sunt mai multe blocuri lângă stadion decât sunt în Cluj-Napoca.

Normal că dânsul, ca fost arbitru, știe mai bine decât mine de ce aduci aminte o dată, de 10 ori, de 100 de ori de o fază la care Rapid ar fi fost avantajată nu știu când. Ok, după meciul direct îl înțeleg să spună ce crede, inclusiv să susțină că Luckassen a faultat în atac la faza la care s-a fluierat penalty. Dar chiar așa, Rapid, Rapid, Rapid?

Chiar se teme CFR Cluj, echipa care a dominat categoric fotbalul românesc în ultimele cinci campionate, de Rapid? Mi-ar plăcea să știu că așa este, dar parcă nu-mi vine să cred! Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?!”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top