DANIEL PANCU A ORGANIZAT UN JOC-ȘCOALĂ

martie 16, 2019

Rapid a profitat de pauza cauzată de retragerea Deltei Tulcea și a jucat un meci școală, pe stadionul din Regie, în această dimineață.

Daniel Pancu a împărțit lotul în două, albii și vișiniii, oferindu-le șansa tuturor jucătorilor de a juca 80 de minute, fiecare repriză având câte 40 de minute.

Pancone a fost mulțumit de acest antrenament, jucătorii fiind extrem de motivați să îi arate antrenorului că merită să joace în prima echipă, astfel că acest meci a fost poate mai intens decât un amical cu o altă echipă, un dezavantaj în găsirea unui adversar fiind și faptul că aproape toate echipele din țară au jucat în campionat.

Vișiniii, cu o formație mai aproape de primul unsprezece, s-au impus cu 3-1, prin golurile marcate de Marian Vlada (2) si Robinho, pentru albi punctând lituanianul Matulevicius.

După acest meci, rapidiștii s-au refăcut în micuțul bazin de la stadionul din Regie, urmând să aibă liber până luni, când vor reveni la antrenamente în vederea importantei partide cu FCSB 2, de pe 23 martie.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top