DANIEL PANCU ȘI IONUȚ VOICU, DESPRE MECIUL CU FARUL

august 2, 2019

Astăzi, la stadionul Regie, a avut loc conferința de presă premergătoare meciului de mâine, dintre Rapid și Farul Constanța, din prima etapă a noului sezon al ligii secunde.

Daniel Pancu și Ionuț Voicu, sărbătoritul zilei, au vorbit despre partida importantă ce deschide drumul Rapidului spre Liga 1.

„E un meci de orgoliu, pentru că un Rapid – Farul înseamnă ceva în fotbalul românesc. Acolo sunt oameni care au legătură cu Dinamo, antrenorul, finanțatorul, mentorul lor e dinamovist, suporterii sunt steliști, deci din punctul ăsta de vedere va fi un meci de intensitate, un meci de orgolii.

Farul e o echipă care mă aștept să vină să marcheze cât mai repede, dezavantajul lor fiind lipsa omogenității, însă cu aportul publicului, cu entuziasmul, cu încrederea pe care am căpătat-o în aceste meciuri de pregătire, fiindcă suntem neînvinși, sper să câștigăm, dar se poate întâmpla orice, să câștigi, să termini la egalitate sau să pierzi.

E un campionat lung, maraton, pe noi ne interesează să practicăm același joc ca în liga 3, nu se schimbă nimic, doar nivelul adversarilor este mai ridicat.

Dacă sunt nemulțumit de ceva este că suntem favoriți, nu îmi place treaba asta, dar datorită rezultatelor bune din meciurile amicale, cu adversari puternici, am ajuns favoriți, lucru pe care pe mine mă deranjează.

O să am grijă să îi fac mâine să înțeleagă că suntem favoriți doar pe hârtie și lucrurile astea trebuiesc demonstrate pe teren”, a spus antrenorul nostru.

Căpitanul echipei, Ionuț Voicu, a împlinit chiar astăzi 35 de ani, ocazie cu care îi urăm mulți ani fericiți, alături de Rapid.

„Știm că ne așteaptă un campionat greu, suntem pregătiți 100% pentru a da totul, pentru a promova, pentru că locul Rapidului e în Liga 1, acolo a fost obișnuit, cu marile performanțe, și acolo vrem să îl ducem.

Mă bucur și sunt orgolios că am promovări în toate eșaloanele cu Rapid și m-aș bucura să o fac încă o dată.

La 35 de ani mă simt foarte bine, nu mă așteptam la 25 de ani să am aceeași vitalitate la vârsta asta, mă pregătesc foarte bine, încerc să fac lucrurile mult mai bine acum decât le făceam la o vârstă mai fragedă. Îmi doresc doar să fiu sănătos, pentru că ambiția mă face să mai joc încă cel puțin un an la nivel înalt.

La Rapid, suporterii sunt foarte pretențioși și nivel înalt e considerat și în Liga 4.

Vreau să îl egalez pe Pancone, să joc până la vârsta la care s-a retras el. O să fie greu, dar îmi doresc foarte mult să prind noul stadion, este un vis”, a declarat fundașul stânga giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top