DANIEL SANDU: „URMĂRIM JUCĂTORI DE PESTE TOT”

mai 21, 2024

Daniel Sandu a participat la prima conferință de presă în calitate de director sportiv al Rapidului, acesta fiind alături de Neil Lennon și Victor Angelescu, la prezentarea noului antrenor principal.

„Neil este un antrenor care are cel mai bun CV din fotbalul românesc de până acum, din străinătate. Ne bucurăm să începem lucrurile cât se poate de repede pentru că ne așteaptă un sezon foarte important. Un sezon în care trebuie să demonstrăm că ceea ce s-a întâmplat în Play-Off a fost un cumul de ghinioane și de insuccese.

După cum știti, sunt noul director sportiv și mă bucur de această poziție. Încercăm să schimbăm multe dintre lucrurile care s-au întâmplat. După analiza internă pe care am făcut-o, am evidențiat anumite lucruri.

Eu sunt adeptul unui lot care nu se schimbă de la o perioadă de transferuri la alta. Din punct de vedere financiar, nu depindem de jucătorii pe care îi vindem ca să aducem alții. În momentul în care evidențiem jucători potențiali mai bun decât ce avem pe anumite poziții, aceștia vor fi aduși. Aici este și dorința jucătorilor de a mai rămâne sau nu, de ofertele pe care le primim, dar aici vom putea discuta după data de 15 iunie, atunci când va începe perioada de transferuri.

Urmărim jucători de peste tot din lume. Dacă sunt din Singapore și sunt buni pentru noi, îi luăm și de acolo. Cu siguranță este o piață în care avem foarte multe informații. Preferăm să nu aducem mai mult de trei jucători de aceeași naționalitate, deci contează foarte mult și dacă aceștia vor pleca de la noi”, a spus fostul Head of Scouting al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top