DECLARAȚII | CFR – RAPID 0-1

februarie 11, 2024

Rapid a câștigat jocul de la Cluj-Napoca, 1-0, împotriva lui CFR Cluj, reușind cea de-a patra victorie consecutivă din 2024. La final, antrenorul principal și cei doi fundași centrali ai Rapidului au oferit declarații.

CRISTIANO BERGODI

„Apărarea a fost impecabilă și fără Cristi Săpunaru care s-a accidentat. Am avut probleme, a trebuit să schimbăm doi jucători. A fost greu, a trebuit să băgăm trei jucători în ultimele 20 de minute. Am lucrat la faza defensivă și mi-a plăcut cum au jucat băieții. Au avut o atitudine pozitivă.

Am avut ocazii cu Rrahmani. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mei, cum au acoperit spațiile. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, dar sunt sigur că dacă vom juca mereu cu această dorință, ambiție, putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună.

Nu era un meci decisiv. CFR nu e scoasă din lupta la titlu. Suntem acolo toți. Ne bucurăm de aceste momente și mergem înainte cu un moral extraordinar de bun. Nu e ușor să câștigi la CFR acasă.”

PAUL IACOB

„Avem patru victorii din patru meciuri. Eu cred că este un parcurs așteptat de toată suflarea rapidistă pentru că, așa cum am spus-o de la începutul campionatului, ne dorim titlul. Ca să îl obții trebuie să câștigi fiecare meci și dacă nu vom reuși asta, trebuie măcar să știm că am dat totul pe teren.

Consider că în seara aceasta, chiar dacă am abordat un joc puțin mai defensiv și le-am permis celor de la CFR Cluj să paseze mai mult, ocaziile cele mai periculoase au fost ale noastre și cred că victoria este meritată.

Abia așteptăm să jucăm contra celor de la Hermannstadt și sperăm să o facem cât mai bine. Sperăm să câștigăm, așa cum încercăm de fiecare dată. Giuleștiul ne va ajuta. Suporterii au cântat astăzi cu noi aproape 20 de minute în plus la finalul meciului și vor cânta cu siguranță și în Giulești.”

IULIAN CRISTEA

„O victorie foarte importantă astăzi. Am învins CFR-ul și am luat cele trei puncte. Ne dorim să continuăm pe acest drum și trebuie să reușim să intrăm în Play-Off cu o diferență cât mai mică față de primul loc.

Nu mă așteptam să intru, dar mă bucur că am făcut-o și mi-am ajutat echipa să nu primească gol.

Importante sunt victoriile, nu contează cum câștigi. Punctele rămân în clasament. Peste o lună nu o să mai știe nimeni cum am jucat cu o echipă sau alta. Ne dorim la fiecare meci să dăm totul, să luăm cele trei puncte și să micșorăm distanța față de prima echipă.

Nu trebuie să intrăm relaxați în meciul cu Hermannstadt. Toate meciurile sunt grele. În Giulești este o atmosferă senzațională și cu ajutorul lor sigur vom câștiga.”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top