DECLARAȚII, DUPĂ RAPID – U. CRAIOVA

mai 23, 2023

ADRIAN MUTU

”E o seară ciudată. În prima repriză am făcut un joc bun. În a doua repriză, după eliminarea lor, am făcut greșeli în apărare.

Nu știu de ce s-au oprit după golul trei al oltenilor. Arbitrul putea să oprească faza, pentru că aveam un jucător la pământ. Jucătorii de la Craiova puteau să dea dovadă de fair play.

A fost o greșeală a noastră. A fost o greșeală colectivă. Suntem pe final de sezon. Vor fi schimbări. Am făcut deja o evaluare, suntem cu ea pe terminate.

În afară și de acea greșeală la golul doi, eram peste ei. Trebuie jucători care fac diferența. Când echipa se oprește, mă deranjează foarte tare.

O să facem schimbări. Nu are rost să spun de întinerire. O greșeală ne-a costat la golul doi. Cred că am făcut un meci bun.

Încercăm să câștigăm meciul cu FCSB. Știți rivalitatea dintre noi și FCSB. O să fie un meci spectaculos”

MARKO DUGANDZIC

”O noapte tristă pentru mine și echipă. Păcat că am pierdut. Depindea de Cupă dacă mai aveam vreo șansă pentru Europa. Am încercat, însă Dumnezeu nu a fost de partea noastră. O să încercăm să câștigăm ultimul meci.

Am încercat cu șuturi, cu centrări în repriza a doua, dar am primit două goluri pe contraatac. Sigur, întotdeauna se poate mai bine. În mod realist, am ajuns în play-off.

Mereu e loc de mai bine. Am avut multe meciuri bune. Cred că putem fi mulțumiți cu ce am realizat în acest sezon.

Cred că Farul a meritat titlul. A jucat cel mai frumos fotbal. Noi va trebui să fim gata pentru orice meci, pentru ultimul derby. Vom încerca să câștigăm.

Nu mai pot juca în ultima etapă, am patru cartonașe galbene, am două goluri în avantaj. O să susțin echipa. Sper că echipa va lua puncte în ultima etapă.” 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top