DECLARAȚII LA FINAL | FC BOTOȘANI – RAPID

decembrie 2, 2023

Horațiu Moldovan și Cristiano Bergodi au oferit declarații la finalul meciului FC Botoșani – Rapid (0-0), la flash-uri.

CRISTIANO BERGODI

„A fost multă risipă de energie pentru că terenul a fost perfect pentru un joc de luptă. A fost puțin fotbal și, din păcate, nu ai ce face cu un punct.  A fost greu cu episodul din final, când am avut un gol anulat. Acum e o neputință pentru că nu vedem ceva pozitiv.

Nu-mi dau seama dacă a fost henț la Soni, dar în prima repriză, ar trebui revăzută faza cu Onea. Acesta avea sânge la picior. Am schimbat tot pentru a putea marca. Și suporterii erau supărați, dar mergem în fața lor și trebuie să arătăm altceva. Am schimbat puțin jocul pentru că jucăm cu doi mijlocași ofensivi în locul unui vârf.

 A intrat bine Soni, dar ne lipsesc oamenii. Fără un atacant adevărat e greu, sunt șapte meciuri fără Rrahmani, patru fără Petrila… Efortul nostru mintal și fizic trebuie să se concentreze pe ziua de miercuri, cu CFR Cluj, în Cupa României”

HORAȚIU MOLDOVAN

”Nu știu ce s-a întâmplat, eram mai fericit să primesc gol, dar să câștigăm. Trebuie să ne trezim, cred că începând de miercuri vom face acest lucru.

E greu, e la cald, nu cred că am făcut un joc strălucit, au avut și ei unele ocazii, dar dacă nu aveam ghinion, puteam pleca cu cele 3 puncte. E mai frumos să joci din trei în trei zile, dar era mult mai bine să câștigăm acum. Eu chiar sunt supărat pentru acest rezultat”  

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top