DJOKOVIC: „AR FI FRUMOS SĂ FIU CAMPION CU RAPID”

februarie 2, 2024

Damjan Djokovic, titular în primele două meciuri ale anului, a vorbit, în cadrul conferinței de presă, despre partida din runda #24 a SuperLigii, contra Oțelului Galați.

„Mâine întâlnim un adversar care în deplasare a avut rezultate foarte bune. O echipă compactă care se luptă bine, care aleargă mult și știe ce vrea.

Ar fi frumos să fiu campion cu Rapid, dar este un drum lung până acolo.

Nu sunt mulțumit de primele mele prestații în tricoul Rapidului. Știu că se poate mai bine, dar sunt câteva luni în care nu am jucat constant și îmi lipsește ritmul, dar lucrez în acest sens.

Suporterii ne-au împins de la spate în meciul cu Craiova, la scorul de 3-1 pentru ei, și au avut un merit mare în victoria respectivă.

Titlul nu este dat deocamdată, dar pentru asta ne antrenăm în fiecare zi. Este e luptă grea.

Sunt multe echipe cu jucători de valoare, dar Rapid are un spirit care poate să fie un mare plus. Depinde și de noi ce facem pe teren.

Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, să fie mai consistent și mai dinamic. Trebuie să lucrăm mult și să avem un joc mai solid.

Concurența este peste tot. E un lucru bun pentru că te face să dai tot ce ai mai bun din tine”, a spus croatul venit la Rapid în această iarnă.

Meciul Rapid – Oțelul se va juca sâmbătă seara, de la ora 20:00, pe Superbet Arena – Giulești.

VIDEO INTEGRAL

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top