DJOKOVIC: „ATMOSFERA ACEASTA TREBUIE SĂ NE INSPIRE”

februarie 17, 2024

Damjen Djokovic a bifat cel de-al cincilea meci în tricoul alb-vișiniu, toate câștigate de Rapid. La finalul meciului, croatul a oferit declarații pentru Rapid TV.

„Este un început bun, suntem pe un drum bun și aceste rezultate vin în ajutorul nostru, pentru că victoriile aduc victorii. De acum înainte ne așteaptă ce e mai greu. Toată lumea începe să înțeleagă forța pe care o avem și, ca şi astăzi, prima repriză a fost puțin mai dificilă, echipa adversă s-a apărat bine, dar, mai ales acasă, știm cum să abordăm meciurile și ne-a ieșit bine.

Când nu ai ritm, la început este dificil. Consider că de la meci la meci încep să ajung la forma la care trebuie să fiu, să fiu la nivelul echipei și să ne pregătim pentru Play-Off, să facem spectacol.

Trebuie ca noi să ne concentrăm pe drumul nostru, măcar să consolidăm locul doi, avem un adversar dificil pe prima poziție a clasamentului. Avem adversari puternici și în spatele nostru și ne pot prinde din urmă. Este important să tratăm fiecare meci ca pe o finală.

Este frumos să ai în față un weekend plăcut, știind că ai câștigat, dar fiecare meci, indiferent că joci vineri sau luni, trebuie câștigat.

Mergem la Iași pentru a obține cele trei puncte. Sunt o echipă ce are un antrenor care știe ce vrea, sunt bine pregătiți din punct de vedere fizic. Cred că va fi o luptă grea pentru noi.

În Giulești cred că este o atmosferă incomodă pentru adversari, dar, deopotrivă, o atmosferă plăcută pentru noi. Este o atmosferă de fotbal, care, chiar și în momentele grele, reușește să ne împingă de la spate. Un spirit pozitiv, care ne-a ajută să câștigăm meciul. Această atmosferă trebuie să fie o inspirație pentru noi, o forță în plus și să bage frica în adversari.

Depinde de noi ce arătăm pe teren. Anul acesta am început bine și, dacă o vom ține în ritmul acesta, cred că va fi perfect”, a spus Damjan.

🎥 VIDEO 👇

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top