DREPT LA REPLICĂ

octombrie 3, 2018

FC Rapid București a respectat mereu relațiile cu mass-media conștietizând importanța pe care o are presa de specialitate în informarea suporterilor noștri, precum și a iubitorilor de fotbal în general. În dorința unei comunicări permanente cu reprezentanții mass-media și a unei colaborări reciproce, în pofida faptului că evoluăm în Liga a III-a am considerat că este obligatoriu să introducem în organigramă un responsabil mass-media acreditat de către FRF.
Constatăm însă cu stupoare că există publicații care trimit către opinia publică informații neconforme cu realitatea, fără a încerca să obțină o minimă informare de la persoanele abilitate din cadrul clubului nostru.

În publicația Libertatea a apărut un articol purtând titlul: „Fiscul a cerut insolvența Asociației Fotbal Club Rapid București. O iau giuleștenii de la capăt?”

În articol este precizat faptul că două instituții ale Statului cer insolvența AFC Rapid București. Începând de aici, publicația respectivă intră în confuzii vorbind despre echipa care evoluează în Liga a III-a și despre recenta schimbare de antrenor. Sperăm că doar în necunoștință de cauză autorul articolului confundă practic două societăți.

Menționăm că entitatea la care face referire jurnalistul nu are nicio legătură cu clubul nostru și nici cu Primăria Sectorului 1, instituție pe care care o pomenește în articol. Dealtfel este de notorietate faptul că entitatea AFC Rapid se află de patru ani în inactivitate fiscală și de un an a fost declarată insolvabilă de către Fisc.
Sperăm ca în viitor publicația Libertatea să nu mai transforme informarea în dezinformare și totodată, din respect pentru marea masă a suporterilor rapidiști, să publice acest drept la replică.


FC Rapid București

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top