DREPTUL LA LINIȘTE

mai 8, 2024

Suntem neplăcut surprinși să vedem “atacurile” din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonț, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.

Bogdan este un profesionist desăvârșit, a preluat funcția de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, și și-a pus în slujba clubului experiența acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a și intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând școala de antrenori la Coverciano, și chiar dacă nu a profesat foarte mult ca „principal”, filosofia sa în antrenorat este una pozitivă și modernă.

„Lobby” are toată susținerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.

Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niță, un fost jucător la Rapid, care cunoaște atât de bine spiritul clubului.

Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest Play-Off să avem parte de susținerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!

#Impreuna #LaBineSiLaRau

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top