„DUGA”: ÎNCĂ AVEM ȘANSE LA EUROPA

aprilie 30, 2023

Marko Dugandzic, golgheterul Rapidului, a prefațat jocul de mâine, contra CFR-ului, în cadrul conferinței de presă.

„Ne așteaptă un meci dificil. Vin după o perioadă nu prea bună pentru ei, lucru cu care, probabil, ei nu sunt obișnuiți, au avut două meciuri la rând cu rezultate negative. Am pregătit meciul în timpul săptămânii, ne pregătim și astăzi pentru mâine și mergem cu gândul la victorie. Avem nevoie de puncte. Încă avem șanse, matematic, pentru a ne lupta la locurile care merg în Europa.

Este un moment bun pentru noi să obținem o victorie împotriva lor. În fotbal, fiecare săptămână reprezintă o nouă oportunitate. Cu siguranță vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga meciul. Am putea spune că vin mâine să joace ultima șansă pentru titlu pentru că dacă nu câștigă cele trei puncte, probabil, le va fi foarte greu să câștige campionatul. La fiecare meci considerăm că este un moment bun să câștigăm, tratăm fiecare meci la victorie. Așa va fi și mâine.

În meciul de la Cluj, din tur, am avut foarte multe ocazii de a marca, însă nu s-au materializat în gol. Acel meci a fost cel mai bun meci al nostru din ultima perioadă, dar, din nefericire, nu am câștigat. Am înscris două goluri în acea partidă de la Cluj, am avut foarte multe ocazii, așa cum spuneam. Îmi doresc ca mâine să transformăm aceste ocazii de a marca în goluri.

Nu îmi îndrept atenția către ce se întâmplă în momentul de față la CFR. Sunt concentrat pe ce se întâmplă în momentul prezent, toată atenția mea este îndreptată către Rapid. Sunt foarte bucuros, așa cum am mai spus-o în repetate rânduri, că am venit în vară la Rapid.

Cred că cei de la CFR au, în momentul de față, o perioadă similară cu perioada pe care am avut-o noi în urmă cu câteva meciuri. Și noi am avut o perioadă dificilă. Este foarte greu să-ți explici ce se întâmplă atunci când ai o astfel de perioadă. Dacă ne-am fi putut explica ce s-a întâmplat, am fi făcut tot ce era posibil pentru a îndrepta lucrurile respective în acea perioadă. Uneori îți poți explica și atunci faci totul ca lucrurile să meargă într-o direcție bună, alteori este foarte dificil, nu este ușor să-ți explici astfel de lucruri. Orice echipă are perioade mai puțin bune, dar cel mai important este cum treci prin aceste perioade și să le depășești cât mai repede posibil. Dacă rămâi blocat în astfel de perioade, rezultate pozitive nu vor apărea.

Consider că sezonul acesta a fost un sezon foarte bun pentru Rapid. Unul dintre obiectivele pe care le-am avut încă de la începutul sezonului a fost calificarea în Play-Off. Ne-am îndeplinit acest obiectiv cu patru etape înainte de finalul sezonului regular. Cred că pe parcursul acestui sezon ne-am dezvoltat jocul. Am jucat un fotbal frumos, nu în fiecare meci, dar, trăgând linie, cred că pot spune că a fost un sezon reușit.

Ar fi extraordinar ca Rapidul să joace în Cupele europene. Cred că anul viitor, odată cu investițiile care vor fi făcute în club, vor veni și mulți jucători buni pentru sezonul următor. Așa că, în următoarele cinci meciuri, ne vom lupta pentru obiectivul nostru de a ne califica în Cupele europene, lucru care ar crea o atmosferă și mai bună în jurul clubului” a declarat atacantul croat.

* 17 goluri a marcat Marko pentru Rapid

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top