DUGANDZIC: NE VOM LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT

mai 2, 2023

Marko Dugandzic a reușit să revină pe primul loc în clasamentul golgheterilor, după dubla din jocul cu CFR Cluj. La finalul partidei, croatul s-a declarat fericit de victoria din Giulești.

„Cu siguranță, a fost un meci greu, CFR-ul a venit să joace cu ambiție, se află într-o perioada mai puțin bun, dar am câștigat acest meci și asta este important. Mergem înainte, încercăm să ne calificăm în cupele europene, am câștigat două partide la rând, iar de mâine începem să ne pregătim pentru meciul împotriva celor de la Farul.

Doar cine nu bate penalty nu ratează. Și jucători mari au ratat. Eu am încredere în mine, în echipă și asta este tot ce contează. Concurența dintre mine și Compagno reprezintă un impuls pentru mine, mă motivează, normal, sunt atacant. E o concurență frumoasă – el a marcat un gol ieri, eu am marcat astăzi două, e frumos. Atunci când echipa joacă bine și eu trebuie să marchez, este treaba mea ca atacant să înscriu goluri.

Nu văd această victorie ca pe o revanșă personală. Am spus de multe ori, așa e fotbalul. Conducătorii, antrenorul hotărăsc, astea sunt deciziile lor. Eu sunt jucător, trebuie să dau tot ce am mai bun, să joc bine. Sunt foarte fericit la Rapid. Nu este o revanșă, în fiecare meci joc la fel, mă dăruiesc în totalitate împotriva oricărui adversar. Sunt fericit pentru victoria obținută în această seară.

Încercăm să obținem victorii în toate cele patru etape care au mai rămas. Avem două victorii la rând. Urmează meciul împotriva celor de la Farul, un meci foarte greu, apoi urmează două meciuri acasă. Ne vom lupta până la capăt pentru a obține rezultate bune și pentru a ne califica în cupele europene”, a spus Dugandzic pentru Rapid TV.

  • 19 goluri a marcat croatul venit chiar de la CFR Cluj 
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top