DUGANDZIC: TREBUIE SĂ CÂȘTIGĂM

august 5, 2023

Marko Dugandzic, golgheterul SuperLigii în sezonul trecut, dar și lider în actuala stagiune, cu trei reușite în primele trei etape, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.

DESPRE MECIUL CU FC VOLUNTARI

Venim după un rezultat de egalitate obținut în meciul de săptămâna trecută. Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul de luni, împotriva celor de la Voluntari, și mergem, bineînțeles, să câștigăm cele trei puncte.

FC Voluntari este o echipă foarte bună, au avut un început de campionat bun și joacă foarte bine în meciurile de acasă, dar mergem încrezători. Avem nevoie să câștigăm, avem nevoie de cele trei puncte. Daca vrem să rămânem în prima parte a clasamentului trebuie să câștigăm.

DESPRE PRESIUNEA DE LA RAPID

Într-un fel sau altul, la Rapid este mereu presiune. E normal, avem foarte mulți suporteri, suntem un club mare. Cred că la cluburile mari este întotdeauna presiune, dar trebuie să ne folosim de acest lucru în avantajul nostru și să ne mobilizăm pentru a obține victorii, este foarte important acest lucru. Ne dorim foarte mult să ne atingem obiectivul din acest sezon, avem un obiectiv important. Trebuie să fim din ce în ce mai buni de la o săptămână la alta pentru că vrem ca la finalul sezonului să ne aflăm pe podium.

DESPRE ACTUALUL SEZON

Trebuie să încercăm să câștigăm toate meciurile, indiferent că sunt acasă sau în deplasare. Anul trecut jocurile de acasă au fost mai ușoare, în timp ce în deplasare am mai întâmpinat dificultăți, nu am jucat foarte bine. Anul acesta am obținut rezultate mai bune în deplasare, decât acasă, dar am disputat doar trei etape din acest sezon, rămâne de văzut. Important este, indiferent unde jucăm, să ne luptăm pentru cele trei puncte.

DESPRE GOLURILE MARCATE ÎMPOTRIVA VOLUNTARIULUI

Am înscris împotriva celor de la Voluntari în ambele partide disputate anul trecut. Așa cum spuneam anterior, cei de la Voluntari joacă diferit în meciurile de acasă față de cele din deplasare. Sper ca și în acest sezon să marchez împotriva lor, dar, mai important de atât, îmi doresc ca echipa să joace bine și să obținem cele trei puncte. Este mai puțin important cine va înscrie, dar, bineînțeles, ca atacant îmi doresc să marchez la fiecare meci și voi da tot ce am mai bun pentru asta.

  • FC Voluntari – Rapid, luni, ora 21:30, stadionul „Anghel Iordănescu”
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top