DUGANDŽIĆ: URMĂTOARELE DOUĂ MECIURI SUNT DECISIVE

februarie 3, 2023

Golgheterul echipei, Marko Dugandžić, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre meciul de sâmbătă, contra lui FC Voluntari.

„Fiecare meci va fi unul dificil pentru noi. Mâine jucăm acasă, jucăm în fața suporterilor noștri. Săptămâna aceasta ne-am pregătit pentru acest meci cât de bune am putut. Venim cu gândul la victorie.

Am urmărit ambele meciuri pe care Voluntari le-a avut anul acesta, de asemenea, le-am analizat și cu staff-ul tehnic. Suntem pregătiți. Următoarele două meciuri, atât cel cu Voluntari, cât și cel cu Craiova vor fi decisive pentru calificarea noastră în Play-Off. Luăm totul pas cu pas, meci cu meci. Mâine vom încerca să câștigăm și vom vedea ulterior.

Nu am un obiectiv măreț în ceea ce mă privește pe mine. Îmi doresc să joc cât de mult este posibil, echipa să câștige, să joc pentru echipă, să încercăm să câștigăm fiecare meci. Sunt atacant, trebuie să înscriu cât mai multe goluri. Sunt foarte fericit că sunt aici, că sunt sănătos, că joc și că echipa are un parcurs bun. Totul este bine.

Cum spuneam, nu mă concentrez pe a-l depăși pe Compagno la numărul de goluri înscrise, dar voi da tot ce am mai bun pentru a fi primul, însă este un sport de echipă. Dacă echipa joacă bine și eu voi fi mai bun în ceea ce privește golurile.”

  • Dugandžić are 12 goluri marcate, în 25 de meciuri, pentru Rapid
  • o pasă de gol a dat croatul la Rapid

Rapid va întâlni FC Voluntari în etapa #24 a Superligii, sâmbătă seara, de la ora 20:00, pe stadionul Giulești, biletele fiind disponibile online (AICI), dar și în ziua meciului, la casa de bilete de la stadion, de la ora 10:00.

CONFERINȚA INTEGRALĂ

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top