DUMITRU HOTOBOC, NOUL ANTRENOR DE PORTARI

iunie 1, 2024

Dumitru Hotoboc a semnat un contract cu FC Rapid, urmând să ocupe funcția de antrenor de portari al echipei.

În vârstă de 45 de ani, Dumitru i-a pregătit în sezonul trecut pe goalkeeperii lui FC Voluntari, după ce a mai antrenat la FC Argeș (2017-2019), Chindia Târgoviște (2019-2023) și Universitatea Cluj (2023).

„Sunt foarte bucuros să mă aflu aici, în această postură. Toate gândurile mele se îndreaptă spre ceea ce avem de făcut în următoarea perioadă. Dorința mea este aceea de a ne îndeplini obiectivele impuse de club. Toată lumea le știe, nu trebuie să le mai amintesc eu. Este foarte important să avem dorință, implicare, să muncim foarte mult și cred că dacă facem toate aceste lucruri, obiectivul va fi realizabil. 

În primul rând, din punct de vedere profesional, pentru mine este un pas foarte important pentru carieră. Cu Marian Aioani am mai lucrat la Chindia și sunt foarte nerăbdător să îi cunosc și pe ceilalți băieți.  

Pentru mine este ceva nou să lucrez cu un antrenor de talia lui Neil Lennon, un antrenor cu asemenea experiență și palmares. Sper să colaborăm bine. Important este ca Rapidul să ajungă acolo unde își propune. 

Îmi doresc foarte tare ca, în primul rând, jucătorii să fie sănătoși. Jucătorii noștri au valoare, au calitate și cu ajutorul suporterilor avem toate ingredientele pentru a face performanță. Cu toții ne dorim să realizăm obiectivele, un lucru normal pentru o echipă de talia Rapidului”, a declarat Dumitru Hotoboc pentru fcrapid.ro.

De asemenea, îi mulțumim lui Mihai Toader pentru contribuția sa adusă Rapidului în ultimul sezon și îi urăm mult succes în continuare!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top