DUNĂREA CĂLĂRAȘI – RAPID 0-0

noiembrie 27, 2019

Rapid a încheiat turul ligii secunde pe locul 3, după o remiză albă, în deplasarea de la Călărași, contra formației lui Cristian Pustai, Dunărea.

Susținuți de circa 300 de suporteri, veniți din București, Rapid nu s-a putut baza pe câteva piese importante, Cătălin Hlistei, Saifeddine Alami, Alin Cârstocea și Tano Bonnin, însă i-a avut pe banca de rezerve pe Cătălin Oanea și Bogdan Manole, reveniți după accidentări.

Gazdele au fost extrem de periculoase pe contraatac, în prima parte, având câteva șanse bune de a marca, prin Honciu și Bogdan Rusu, însă Alex Tătaru (17 ani) a dovedit că își merită pe deplin locul în poarta Rapidului.

Prima repriză le-a aparținut călărășenilor, aceștia fiind mai aproape de gol, însă la cabine s-a intrat fără gol marcat, în ciuda unei lovituri libere, executate periculos de către Antonio Sefer.

Partea secundă a debutat cu un șut de la distanță a lui Honciu, apărat de Tătaru, urmat de mutările lui Daniel Pancu. Întâi, l-a trimis în teren pe Cătălin Oanea, în locul lui Labeau, urcându-l în atac pe Goge, pentru ca apoi să îl arunce în luptă pe Marian Drăghiceanu, înlocuindu-l pe Sandro Djuric.

Rapid a devenit tot mai insistent în ofensivă, iar decarul Drăghiceanu a șutat periculos din afara careului, pentru ca Lucian Goge, avansat de Pancone în atac, să rateze două ocazii foarte bune, de pe partea stângă, mingea ocolind de fiecare dată poarta austriacului Stefan Krell.

Până la final, cele două echipe au avut un joc echilibrat, iar Dunărea și Rapid au încheiat nedecis, 0-0, rezultat ce ne menține pe locul 3, la șase puncte în spatele liderului UTA, și la două de CS Mioveni, în timp ce călărășanii încheie turul pe poziția a 12-a.

Peste numai trei zile, sâmbătă, Rapid întâlnește o echipă ce a pierdut numai două puncte pe teren propriu, din opt partide, Farul Constanța, pe malul mării, de la ora 13:00.

RAPID

Tătaru – I. Voicu (cpt.), A. Iacob, Mallo, Goge – Jorza, R. Lazăr, Djuric (57′ Drăghiceanu) – Sefer (90+2′ G. Creţu), Roskopf, Labeau (52′ Oanea).
Rezerve neutilizate: Achiriloaei – B. Manole, Piriz, Pănoiu
Antrenor: Daniel Pancu

DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Krell – Sîrbu, R. Crişan, Ozcan, Ţenea – R. Boboc, Lopez – Ekollo, Honciu (cpt.)(78′ G. Mendy), Zete (90′ Marrone) – B. Rusu (90+3′ NDiaye).
Rezerve neutilizate: Calancea – Tudoran, A. Moise, Preoteasa
Antrenor: Cristian Pustai

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top